یکی از قابل ملاحظه‌ترین بررسی‌های اوسینت درپایش تاسیسات یک پایگاه نظامی در حال ساخت توسط چین در کشور جیبوتی در شاخ آفریقا است.

بخش جالب توجه در این پایگاه نیروی دریایی، محیط امنیتی وسیع آن است که سه لایه دفاعی دارد. لایه داخلی شامل یک دیوار محیطی بزرگ با چندین برج دو طبقه در گوشه‌ها برای دیده‌بانی یا دسترسی نیروهای نظامی ‌به دیوار است.

در خارج از این دیوارهای بزرگ، یک دیوار کوچک‌تر یا حصار ضخیمی‌ با چندین برج دیده‌بانی که در امتداد محیط قرار دارند، دیده می‌شود. فاصله بین دیوارها و فراتر از دیوار بیرونی لایه سوم امنیت را فراهم می‌کند.

در قسمت شمالی پایگاه، میزان اقدامات امنیتی چین نیز با ورود وسایل نقلیه که از سطح زمین ظاهر می‌شوند، نشان داده شده است. تقریبا ۲۰ متر (حدود ۶۶ فوت) قسمت داخلی پایگاه را از قسمت خارجی دیوار محیطی اصلی در این محل جدا می‌کند.

 

پایگاه نیروی دریایی چین در آفریقا

 

تاسیسات مخفی زیرزمینی:

در بررسی دقیق‌تر ورودی‌های زیرزمینی به این تاسیسات مشاهده شده است که به زیرزمین بزرگی حدود ۲۳۰۰۰ متر مربع وسعت دارد متصل می‌شود.

تصاویر پست قبل (۴ ژوئیه) نشان می‌دهد که چندین سطح شیب‌دار منتهی به این منطقه وجود دارد، هرچند که تصویر ۲ آوریل، در طول ساخت و ساز آن، دید بهتری را در مورد تمامی ‌این مجموعه نشان می‌دهد.

تصاویر ماه آوریل نیز ساخت تونلی را از این تاسیسات زیرزمینی به ساختمان‌های اداری در نزدیکی آن نشان می‌دهد. این تونل در تصاویر جدیدتر دیگر دیده نمی‌شود.

علاوه بر سازه بزرگ زیرزمینی، چندین تونل و سنگر کوچک در سراسر پایگاه ساخته شده است. این نوع ساخت و ساز مطابق با شیوه‌های شناخته شده چین در تقویت پایگاه‌های نظامی‌است.

سازه‌های زیرزمینی فعالیت‌های غیرمجاز را امکان‌پذیر می‌سازد و از وسایل نقلیه یا تاسیساتی که جهت ماموریت چین در جیبوتی حیاتی هستند، حفاظت می‌کنند. این سازه دسترسی مستقل به دریا را برای پایگاه فراهم خواهد کرد و آن را از وابستگی به بندر تجاری جیبوتی نجات خواهد داد.

به غیر از هدف دریایی این پایگاه، ساخت و ساز آن نیز نشان‌دهنده نقش مهم هوایی این تاسیسات است. باند فرودگاه و هشت آشیانه هواپیما، حاکی از آن است که پرنده‌هایی مانند بالگرد می‌توانند در آن‌جا مستقر شوند. با این حال، بعید است که این تاسیسات هواپیماهای دارای بال ثابت را میزبانی کند، زیرا باند ۴۰۰ متری فرودگاه کوچک‌تر از آن است که بتواند جت‌های جنگنده یا حتی هواپیماهای بدون سرنشین بزرگ‌تر مانند رسته چینی Wing Loong را در خود جای دهد.

 

سازه‌های زیرزمینی پایگاه نیروی دریایی چین

 

 

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید.

دیدگاه خود را ارسال کنید...