دستگیری اشتباه مرد فلسطینی توسط پلیس اسراییل
«پلیس اسراییل هفتهی گذشته به اشتباه فرد کارگر فلسطینی را بازداشت کرد که برای ترجمهی یک نوشتهی در صفحه فیسبوک خود از نرمافزار ترجمهی خودکار استفاده کرده است .
مرد فلسطینی بعد از نوشتن کلمه «صبح بخیر»، که به غلط ترجمه شده بود،بازداشت شد. هیچ افسر پلیس که قادر به خواندن کلمه عربی باشد پیش از دستگیری این فرد پست را نخوانده بود.
هفتهی پیش، مرد عکسی از محل کارش در محوطهی ساخت و ساز در شهرک(یهودینشین) بیتار عیلیت،در کرانهی باختری در نزدیکی قدس، در صفحه فیسبوک خود منتشر کرد. در عکس او به بولدوزری تکیه کرده و به عربی نوشته است «صبح بخیر».
سرویس ترجمهی خودکار فیسبوک با استفاده از الگوریتمهای اختصاصی،کلمه «صبح بخیر» را به کلمه «به آنها حمله کنید» در عبری و کلمه «به آنها آسیب بزنید» در انگلیسی برگردانده بود.
عربزبانها توضیح دادند که نوشتن حروف به صورت جدا از هم در فیسبوک کلمهای واقعی در عربی نیست اما میتواند شبیه فعل «آسیب زدن» باشد-اگر چه هر عربزبانی میتوانست به وضوح ببیند که تبدیل مربوطه ارتباطی به ترجمه نداشته است.
اما به خاطر این ترجمهی اشتباه، پلیس منطقهی جودیا و سامریا(عنوانی که اسراییل برای کرانهی باختری استفاده میکند)از این پست اطلاع پیدا کردند. افسران پلیس مشکوک شدند، زیرا این ترجمه همراه با عکس مرد در کنار یک بولدوزر بود؛ وسیلهای که در حملات تروریستی در گذشته استفاده شده است، آنها به فردمظنون شدند که او تهدید به اجرای چنین حملهای میکند و پلیس او را دستگیر کرد. که پس از بازجویی متوجه اشتباهش شد و بعد از چند ساعت مرد را آزاد کرد.پلیس منطقهی جودیا و سامریا جزییات را تأیید کرد و گفت که اشتباهی در ترجمه اتفاق افتاده که منجر به دستگیری فرد شده است. پلیس موافق بود که «صبح بخیر» ترجمهی صحیح کلمه بوده است.
مرد فلسطینی حاضر به صحبت با هاآرتس نشد. او بعد از دستگیری پست را از صفحهی فیسبوک خود پاک کرد.»
رتبه ی ایران در رده بندی کاربران اینترنت در جهان ۱۳ یا ۱۶؟
چند نفر از دوستان سوال پرسیدن در مورد رتبه ی ایران در تعداد کاربران اینترنت که برخی رسانه ها ۱۳ ام اعلام کرده بودند و برخی دیگر ۱۶ ام!
این خبر رو دکتر فیروز نادری توئیت کردند و تصویر زیر دقیقاً از همان اسکرینی هست که دکتر نادری بهش استناد کردند و به نقل از دانشگاه کالیفرنیا اعلام کرده ایران با ۲۲ هزار درصد رشد در رتبه ۱۳ ام قرار دارد.
و رسانه هایی که به این توئیت استناد کردن رتبه ۱۳ ام رو نوشته بودند.
برخی دیگر از رسانه ها رتبه ۱۶ ام رو اعلام کردن مثل:
http://www.alef.ir/news/3960803081.html
http://www.hamshahrionline.ir/details/386099
http://www.ion.ir/News/274610.html
منبع این رسانه ها سایت http://www.internetworldstats.com/top20.htm بوده و طبق آمار این سایت ایران رتبه ۱۶ ام را داشته است.
در نتیجه هم رتبه ۱۳ ام درست بوده هم رتبه ۱۶ ام با این تفاوت که منبع آنها فرق داشته است
ما را در شبکههای اجتماعی دنبال کنید.
دیدگاه خود را ارسال کنید...