نکات ضروری جهت جلوگیری از نفوذ به حساب اینستاگرام

۱- تحت هیچ شرایطی رمز‌عبور حساب خود را در اختیار کسی قرار ندهید و از نوشتن آن بر روی کاغذ خودداری کنید.

۲- شماره تلفن خود را در حساب کاربری ثبت نمایید تا در صورت فراموشی رمز بتوانید از آن استفاده کنید.

۳- آدرس ایمیل معتبری را درون حساب وارد کرده وجهت تایید کردن ایمیل از سوی‌ اینستاگرام اقدام نمایید.

۴- از ثبت کردن یک شماره تلفن در دو حساب کاربری جدا خودداری کنید.

تا حد امکان به صورت ماهانه رمز عبور حساب خود را تعویض نموده و از رمزهای ترکیبی ۸ کاراکتری استفاده کنید.

 

برای مخفی کردن استوری یا عکسهای ارسالی در اینستاگرام، پس از ورود به صفحه مخاطب مورد نظر:

۱. روی علامت منو در بالای صفحه کلیک کنید.

۲. گزینه Hide your story

۳. مخفی کردن Hide

برای بازگرداندن تنظیمات از setting می‌توانید unhide کنید.

نکات ضروری جهت جلوگیری از نفوذ به حساب اینستاگرام

 

پلیس فتا نسبت به دریافت اطلاعات خصوصی افراد از طریق فایل‌های ویروسی هشدار داد.

یکی از روش هایی که امکان سوء استفاده و نفوذ ویروس‌ها را به دستگاه فراهم می‌کند دریافت و ارسال اطلاعات از نرم افزارهایی مثل «زاپیا» و «شِیر ایت» است که به محض دریافت فایل اطلاعات خصوصی  دراختیار فرد سود جو قرار می‌گیرد. برای جلوگیری ازاین کارباید از آنتی ویروس‌های به روز استفاده کرده و از دریافت فایل‌های مشکوک خودداری کنید /منبع: ایرنا

 

بایپس (bypass) در حوزه IT به چه معناست؟

بایپیس کردن به معنی گمراه کردن است یکی از مصادیق اینکار وقتی صورت می‌گیرد که به سیستم قربانی نفوز کرده و مشاهده می‌کنید safe mode آن فعال است لذا برای اجرا کردن دستورات خود بر روی شل به مشکل بر می‌خورید و دلیل آن هم وجود firewall سرور یا عوامل دیگر است. برای اجرای دستورات  بر روی شل باید firewall را bypass کرد.عملیات بایپیس کردن پروسه ای پیچیده ومستلزم تجربه می‌باشد.روش‌های اولیه آن حول محور جمع آوری اطلاعات می‌چرخد که باید به اطلاعات بروز رسانی سایت مورد نظر دقت کنید، که چه نرم افزار هایی بر روی آن نصب شده و نگارش آن‌ها چیست ..

اطلاعات را می‌توان به چند روش به دست آورد و با تطبیق اطلاعات می‌توان اکسپلویت bypass را برای آن دریافت کرد و سایت را deface کنید.این خود بحثی جدا می‌طلبد…

زمانی بایپیس کردن صورت می‌گیرد که با ویروس‌ها، فایروال و سیستم امنیتی خاصی مواجه شده که در این شرایط هکرها به در بسته خورده و ناامید می‌شوند و دست از کار می‌کشند اما با کمی تجربه و اطلاعات کافی در مورد روش‌های مقابله به منظور دور زدن ویروس‌ها و فایروال‌ها می‌توان یک پروسه هک کامل و بی نقص را به لیست موفقیت‌های خود اضافه کرد. درست مثل زمانی که شما از یک سرور شل می‌گیرید که اغلب با گزینه ی Safe Mod = On رو به رو می‌شوید و مأیوسانه راهکاری به نظرتان نمی‌رسد…

 

 

اکسپلویت (Exploit) چیست؟

زمانی که فرد نفوذگر با بررسی و آنالیز قربانی یک باگ در آن کشف کرد (قربانی فرضاً یک CMS یا سیستم عامل است) یا برنامه ای  خودکار برای آن نوشته تا نفوذ کردن به هدف آسان تر شده است.

نمونه دیگری از اکسپلویت ، زمانی است که در لینوکس (مثلاً بکترک) بعد از مرحله مهندسی اجتماعی و جمع آوری اطلاعات از دستوراتی برای حمله به پورت‌های باز کشف شده سیستم استفاده می‌گردد حتی برخی ، ارسال تروجان به قربانی را از مصادیق اکسپلویت می‌دانند.

بنا به تصمیم جدید سنای آمریکا،ISP‌ها می‌توانند بدون اجازه اطلاعات حساس مرورگر‌ها را بفروشند. این تصمیم با رأی موافق ۵۰ جمهوری‌خواه و ۴۸ رأی مخالف  دموکرات به تصویب رسید که جهت بازگرداندن رأی کمیسیون ارتباطات فدرال  (FCC)در سال گذشته بوده است و بنا به حکم این کمیسیون درماه اکتبر، تمام ISP‌ها باید قبل از فروش اطلاعات مرورگرها، به مشتریان و شرکت های  تبلیغاتی ، رضایت آن‌ها را بطور کامل کسب کنند.

گفتنی است با اجرای این قانون جدید ریسFCC، آجیت پای موقتا قوانین را معلق نگه داشته و معتقد است تنظیم قوانین از سوی  FTC  به طور ناعادلانه ای, شرکت‌هایی مانند گوگل، فیس‌بوک و توییتر را ترجیح می‌دهند که اینها توانایی بیشتری در جمع آوری اطلاعات دارند .

وی افزود بازیگران در فضای مجازی باید یکسان باشند و دولت فدرال نباید هیچ شرکتی را بطور خاص ترجیح بدهد . او در واقع از چارچوب فن آوری بی طرف دردنیای آنلاین حمایت کرده و درصدد ایجاد هماهنگی بین قوانین FCC برای ای اس پی‌ها و استانداردهای FTC در اقتصاد دیجیتالی است. به نقل از آجیت پای ،با توجه به ایجاد عدالت در بین شرکت‌ها باید قانون جدید حریم خصوصی کنار گذاشته شود. متاسفانه با تایید این قانون و امضا آن از طرف دونالد ترامپ ای اس پی هایی مانند Verizon، Comcast  و AT&T می‌توانند به راحتی پول زیادی از فروش اطلاعات بدست می‌آورند.

البته لازم به ذکر است مدافعان حفظ حریم خصوصی معتقدند با تصویب قطعی آن مجلس سنای امریکا منافع و سود ISP‌ها را به کاربران و مشتریان ترجیح داده است.

 

اطلاعات کاربران

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید.

دیدگاه خود را ارسال کنید...